Home/Actueel / Nieuws/   WestlandStek voor vrijwilliger Bridgeclub De Driehoek

WestlandStek voor vrijwilliger Bridgeclub De Driehoek

Publicatiedatum: woensdag, 28 september 2022

Mevrouw C.E.M. (Cock) van der Lans uit Naaldwijk heeft op 28 september de WestlandStek ontvangen. Uit handen van wethouder Anko Goudswaard ontving zij de gemeentelijke onderscheiding voor haar vrijwillige inzet voor Bridgeclub De Driehoek gedurende 20 jaar.

Mevrouw Van der Lans is sinds 2002 wekelijks de spelleider en allround vrijwilliger tijdens een bridgemiddag voor ouderen bij Bridgeclub De Driehoek in Naaldwijk. De club heeft 110 leden en is onderdeel van Vitis Welzijn. Het leiden van een bridgemiddag vergt een grondige voorbereiding en kent verschillende werkzaamheden. Begeleiding, telefoondienst, administratie en ook de begeleiding van de spelmiddag zelf. Met haar jarenlange vrijwillige inzet heeft mevrouw velen in staat gesteld hun hobby te kunnen uitoefenen.

WestlandStek

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.