Home/Actueel / Nieuws/   Afrondende werkzaamheden Secretaris Verhoeffweg

Afrondende werkzaamheden Secretaris Verhoeffweg

Publicatiedatum: vrijdag, 4 november 2022

Van 7 tot 14 november worden in Naaldwijk de Secretaris Verhoeffweg, Simon van Slingerlandtstraat en Patijnenburg voor de laatste werkzaamheden (deels) afgesloten. Een zebrapad wordt aangelegd, rijbanen worden verhoogd, fietspaden krijgen hun rode kleur en putranden worden gemaakt. Na 14 november stoppen de werkzaamheden. Dan is het winkelgebied klaar voor alle sinterklaas- en kerstinkopers!

De werkzaamheden op een rij

Op 7 november wordt het zebrapad op de Simon van Slingerlandstraat gemaakt. Hierdoor is het maandag niet mogelijk om via de Secretaris Verhoeffweg de Simon van Slingerlandtstraat op te rijden. De parkeergarage bij de Jumbo en van de Secretaris zijn via de Prinses Julianalaan wel gewoon bereikbaar.

Patijnenburg is van maandag 7 november 07.00 tot en met zaterdag 12 november 09.00 deels afgesloten. De uitrijdende baan wordt verhoogd. Hierdoor zijn die week minder parkeerplekken beschikbaar. U rijdt Patijnenburg af via de Willem van Hooffstraat.

Vrijdag 11 november worden de Secretaris Verhoeffweg en de Simon van Slingerlandstraat vanaf 19.00 in beide richtingen afgesloten. De Simon van Slingerlandtstraat is om 22.00 weer open. De Secretaris Verhoeffweg is de volgende morgen om 09.00 ook weer bereikbaar.  Het gaat om het deel tussen de Cottierstraat en de ’s-Gravenzandseweg. De kruisingen met de Linde, de Simon van Slingerlandtstraat en Patijnenburg zijn dus volledig afgesloten.  De paaltjes op de kruising Prinses Julianastraat en de Simon van Slingerlandtstraat worden tijdelijk weggehaald zodat je er hier wel langs kan.

Maandag 14 november krijgen verschillende fietspaden op de Secretaris Verhoeffweg hun rode kleur. Hiervoor wordt de weg in beide richtingen van 07.00 tot 17.00 afgesloten. De Simon van Slingerlandtstraat is via de Julianalaan wel te bereiken. Bij slecht weer worden deze werkzaamheden uitgesteld tot volgend jaar.

Volgend jaar starten de werkzaamheden aan de Willem van Hooffstraat. 

Meer informatie vindt u op bereikbaarwestland.nl.