Uitreiking WestlandStek vrijwilliger WOS

De heer A.J.M. (Ton) Kolmeijer uit Maasland heeft op woensdag 10 januari de WestlandStek ontvangen van wethouder Anko Goudswaard. De gemeentelijke onderscheiding werd hem uitgereikt ter gelegenheid van de 2000ste uitzending van Plus Radio.

De heer Kolmeijer zet zich sinds 1986 vrijwillig in als presentator voor verschillende radio - en tv-programma’s bij de WOS. Daarmee is hij de langstzittende presentator. Zijn vrijwillige inzet voor de regionale omroep is veelzijdig en langdurig.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.