WestlandStek voor vrijwilliger Werodass

Mevrouw M. (Margreet) van den Heuvel-Hillege uit De Lier heeft op 14 februari de WestlandStek ontvangen vanwege haar vrijwillige inzet gedurende 30 jaar voor Rolstoel- en rollatordansvereniging Werodass. De gemeentelijke onderscheiding werd haar tijdens de viering van haar jubileum uitgereikt door wethouder Goudswaard (sport). 

Mevrouw Van den Heuvel-Hillege begeleidt wekelijks een rolstoel- en rollatordansgroep van Werodass en is vanaf 1993 als vrijwilliger aan de vereniging verbonden. Van 2000 tot 2014 heeft zij de taak van penningmeester vervuld en van 2009-2019 was zij voorzitter.

Op dit moment telt de vereniging 25 leden. Verschillende dansstijlen worden aangeleerd, waaronder de standaard en Latijns-Amerikaanse dansen. Daarnaast is ook ruimte voor eigen choreografie├źn. Het doel van de vereniging is iedereen die in een rolstoel zit of een rollator gebruikt te laten genieten van het dansen.

WestlandStek

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.