Zeer grote brand aan de Jupiter, Poeldijk

Zeer grote brand aan de Jupiter, Poeldijk

In een loods aan de Jupiter in Poeldijk is vrijdagavond 2 februari rond 21.00 uur door onbekende oorzaak brand uitgebroken. Er kwam veel rook vrij bij deze brand. Een deel van het gebied is vrij gegeven door de brandweer. Andere delen blijven voor de veiligheid afgezet.

Opruimen

Na de brand zijn we aan de slag gegaan met het schoonmaken van de openbare ruimte. Dit ging eerst over plekken waar kinderen komen en spelen. De regen heeft de rest van de roetdeeltjes doen verdwijnen. Wel kan het zijn dat er grotere afvalstukken nog te vinden zijn. Wij ruimen dit op openbare plekken op als dit wordt gezien. Ziet u zelf als inwoner toch nog afval liggen? Dan kunt u een melding doen via gemeentewestland.nl/melding. Let wel: wij ruimen de openbare ruimte op. Privé terrein is aan inwoners en ondernemers om op te ruimen.

Meest gestelde vragen

Kijk hier voor antwoorden op de meest gestelde vragen.

Meer informatie

Heeft u vragen waarop u hier geen antwoord ziet? Stuurt u dan een e-mail aan [email protected]. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden op de website of met een antwoord via de mail.