Grofvuil

Het meeste grofvuil (hout, metaal, tuinafval, kunststof etc.) kunt u tegen betaling laten ophalen. U kunt het ook gratis naar een milieustraat brengen. Op de afvallijst (pdf 433kb) kunt u zien wat u wel en niet kunt laten ophalen of brengen.

Voor het grofvuil dat u volgens de lijst niet kunt brengen of laten ophalen, kunt u terecht bij een particuliere afvalinzamelaar.

Ophalen

Het ophalen van de verschillende soorten grofvuil gebeurt op vaste dagen in de maand.
Wilt u grofvuil laten ophalen dan moet u een melding maken. Doe dit op een werkdag uiterlijk voor 12.00 uur voor de ophaaldag.

Aan het ophalen zijn kosten verbonden. Per afvalsoort betaalt u € 12,50. Bij het maken van de melding kunt u via iDEAL het bedrag betalen.

  • Voorwaarden

    U mag niet meer dan 3m³ aanbieden.

    Is het snoeihout dan moet u dit bundelen in pakketten van maximaal 1,25 meter lang en maximaal 25 kg zwaar.

    Voor bouw- en sloopafval neemt u contact op met een particulier inzamelbedrijf. Kleine hoeveelheden (maximaal 0,5m³ per maand) kunt u gratis naar een milieustraat brengen.

  • Datum naar keuze

    U kunt ook zelf een datum kiezen om uw grofvuil te laten ophalen. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden. Per afvalsoort betaalt u een bedrag van € 100,-. Om vuil te laten ophalen moet u een melding maken. Doe dit op een werkdag uiterlijk voor 12.00 uur voor de ophaaldag. De kosten worden vooraf in rekening gebracht bij het doen van de melding.