Anja van der Eijk-Groeneveld

Ik ben Anja van der Eijk- Groeneveld, ik ben geboren en getogen in De Lier, getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik werk al jaren in Reinier de Graafgasthuis in Delft en ben daar werkzaam als Manager Bureau Transmurale Zorg, verantwoordelijk voor de samenwerking tussen eerste, tweede en derde lijn en met andere instellingen, instanties ter bevordering van de samenhang in de zorg en haar omgeving, welke bijdraagt aan optimalisatie van de kwaliteit en continu├»teit van de zorg in de keten van zorg.

Sporten is ontspanning voor mij, vooral het kijken naar de  korfbalwedstrijden van de kinderen en een kopje koffie op de vereniging, daar word ik elke zaterdag weer blij van. Het verenigingsleven zorgt in ons gezin voor een stuk gezelligheid en saamhorigheid waar we met elkaar de ontspanning in vinden. Als kers op de taart gaan we 1x per jaar op een sportieve vakantie naar de bergen in Oostenrijk, daar genieten we met familie van de sneeuw en het ski├źn met elkaar.

Persoonlijk, energiek en actief meedenken op inhoud, daar sta ik voor.
Ik schep kaders, maar geef ruimte om eigen inbreng te hebben op diverse onderwerpen,  en denk altijd na hoe er gezamenlijk een probleem opgelost kan worden.
Zorg voor senioren ten aanzien van kort en langdurige zorg, zolang mogelijk blijven wonen in eigen en aangename omgeving: dat zou het streven moeten zijn.

Nevenfuncties

  • Reinier De Graafgasthuis; Manager Bureau Transmurale 
  • ZZP'er: Dagvoorzitter, inzet op congressen