Benjamin Hofland

Als jongere in Westland heb ik de eer om fractievoorzitter te zijn van D66 Westland en lid te zijn van de gemeenteraad van Westland. Als starter op de woningmarkt heb ik lang moeten zwoegen om een plekje te vinden binnen Westland, maar inmiddels hebben mijn vriendin en ik ons plekje gevonden in Naaldwijk ,waar ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin in de detailhandel. 

Zelf maakte ik een andere keuze. Jong werd ik gegrepen door het docentschap, waardoor ik uiteindelijk geschiedenis en maatschappij ben gaan studeren. Inmiddels sta ik al jaren voor de klas en word ik nog altijd gegrepen door de energie van mijn leerlingen en het denken in kansen in plaats van beperkingen. Ik denk dat menig volwassene hier veel van zou kunnen leren. Naast mijn raadswerk en werk als docent, moedig ik graag het lokale V.V. Naaldwijk aan, luister ik graag naar muziek, probeer ik veel familie op te zoeken, ontspan ik graag met vrienden en trek ik er graag op uit in Westland of bijvoorbeeld Den Haag of Delft.
Afgelopen verkiezingen hadden we de pech om een zetel te verliezen. Ondanks dit ben ik vastberaden om Westland de komende 4 jaren het D66 geluid te laten horen. Het geluid waarin iedereen mee mag en mee kan doen, het geluid van kansen voor Westland!

        

Nevenfuncties

  • Directeur basisschool De Regenboog