Dave van Koppen

Mijn naam is Dave van Koppen en heel mijn leven al woonachtig in Naaldwijk. Ik ben blij en trots om een Naaldwijker/Westlander te zijn. Ik ben getrouwd met mijn vrouw Susanne.

In 2009 ben ik benaderd door Dave van der Meer om actief te worden in de politiek. We kenden elkaar via het Jeugdwerk van de kerk (Protestantse Gemeente Naaldwijk) en Dave vroeg mij om steunraadslid voor de LPF-Westland fractie te worden. Na vier jaar actief te zijn geweest als steunraadslid ben ik in 2014 gemeenteraadslid geworden. Sinds maart 2019 heb ik het fractievoorzitterschap overgenomen van Dave van der Meer.

In het dagelijks leven sta ik voor de klas (leerkracht basisonderwijs, groep 8 cbs. Prins Willem-Alexander te 's-Gravenzande), sport ik bij Olypmus'70 (hardlopen) en v.v. Naaldwijk (voetbal) en ben ik actief als vrijwilliger binnen onze kerkgemeente. (Ontmoetingskerk)

'Geen woorden, maar daden'  is een levensmotto die mij persoonlijk erg aanspreekt en die ik in de fractie van LPF-Westland ook (politiek) herken. Bij de LPF-Westland zeggen we we ook niet voor niets;  'We zeggen wat we denken en we doen wat we zeggen!'

Nevenfuncties

  • Leerkracht basisonderwijs St. PCPO Westland  
  • Lid Jeugdraad Protestantse Gemeente Naaldwijk