Dave van Koppen

Mijn naam is Dave van Koppen, 30 jaar en heel mijn leven al woonachtig in Naaldwijk. Ik ben blij en trots om een Naaldwijker/Westlander te zijn. Vorig jaar ben ik getrouwd met mijn vrouw Susanne en begin 2016 hopen we samen ons eerste kindje te krijgen.

In 2009 ben ik benaderd door Dave van der Meer (fractievoorzitter LPF-Westland) om actief te worden in de politiek. We kenden elkaar via het Jeugdwerk van de kerk (Protestantse Gemeente Naaldwijk) en Dave vroeg mij om steunraadslid voor de LPF-Westland fractie te worden. Na vier jaar actief te zijn geweest als steunraadslid ben ik in 2014 gemeenteraadslid geworden.

Namens onze fractie neem ik deel in de commissie Maatschappelijke Omgeving. Hierin zitten onder andere zaken zoals sport, onderwijs en zorg. Al deze onderwerpen sluiten goed aan bij mijn werk/hobby's/interesse. In het dagelijks leven sta ik voor de klas (leerkracht basisonderwijs, groep 8 cbs. Prins Willem-Alexander te 's-Gravenzande), sport ik bij Olypmus'70 (hardlopen) en v.v. Naaldwijk (voetbal) en ben ik actief als vrijwilliger binnen onze kerkgemeente. (Ontmoetingskerk)

'Geen woorden, maar daden'  is een levensmotto die mij persoonlijk erg aanspreekt en die ik in de fractie van LPF-Westland ook (politiek) herken. Bij de LPF-Westland zeggen we we ook niet voor niets;  'We zeggen wat we denken en we doen wat we zeggen!'

Nevenfuncties

  • Leerkracht basisonderwijs St. PCPO Westland  
  • Lid Jeugdraad Protestantse Gemeente Naaldwijk