Lianda Heijl

Mijn naam is Lianda Heijl. Ik ben geboren en getogen in Wateringen en woon al heel lang samen met mijn partner in Kwintsheul.
Wij hebben twee zonen en inmiddels ook een kleinzoon.
Ik ben met veel plezier actief geweest in het verenigingsleven. Sinds 2013 ben ik betrokken bij VVD Westland, eerst als steunraadslid en vanaf 2018 als Raadslid. Namens de fractie ben ik lid van de commissies MO en Bestuur.

Ik ben trots op ons Westland, op de vele vrijwilligers in sport- en cultuurverenigingen, de sfeer en mentaliteit in Westland en onze kust en natuur. Belangrijk om dat aan onze kinderen mee te geven en onze dorpen leefbaar te houden. Trots op onze unieke en innovatieve tuinbouwsector en het bloeiende bedrijfsleven. Iets wat we moeten vasthouden! Samen, door te handen uit de mouwen te steken. Door een goede balans te vinden.  Daarom ben ik de politiek in gegaan met een positieve en actieve grondhouding.  

In het dagelijks leven werk ik bij Achmea, als HR business partner en coach voor onder andere Achmea Agro. Mensen in hun kracht houden, ondersteunen bij hun ontwikkeling en laten doen waar ze goed in zijn.. daar krijg ik energie van. Ontwikkelingen van teams en organisaties gaan altijd door, daar lever ik graag een bijdrage aan vanuit de menselijke maat. Verbinding, samenwerking en denken in oplossingen zijn zaken waar ik naar streef, ook in de politiek. Natuurlijk kan ik dat niet alleen. We horen als fractie graag uw idee├źn en voorstellen voor een toekomstbestendig Westland.

Nevenfuncties

  • HR business partner Achmea