Sander Zuyderwijk

Ik ben werkzaam in het werkveld waar civiele techniek, omgeving en politiek elkaar treffen. Omgevingsmanagement. Dit doe ik namens aannemingsbedrijf Van Gelder, bekend van het 3-1 project nabij Westerlee.

Naast mijn werk ben ik actief in het Westlands verenigingsleven. O.a. Jeugdtrainer/coach bij RKVV Westlandia en voorzitter van FancyFair Naaldwijk. Een samenwerking tussen de Scouting Naaldwijk en de Adrianus Parochie te Naaldwijk.

Naast een goede infrastructuur, heldere bestemmingsplannen, groene openbare inrichting en overige ruimtelijke inpassingen, zet ik mij ook in voor een gezond verenigingsleven. Een gezond verenigingsleven resulteert in fitte en gezonde mensen en daardoor een gezonde maatschappij. En daar sta ik voor. Van bedrijf tot vereniging met een faciliterende rol voor de gemeente.

Met deze basis ben ik woordvoerder van de commissie Ruimte namens de VVD en ben ik lid van de commissie Economie, FinanciĆ«n en  Ontwikkeling. Graag zou ik eens een keer met u een kop koffie drinken om uw verhaal te horen.

Nevenfuncties

  • Omgevingsmanager bij Aannemingsmaatschappij Van Gelder
  • Voorzitter van FancyFair Naaldwijk
  • Trainer/leider bij Jeugd Westlandia