Vrijwilligerswaarderingsprijs WestlandHart

Jaarlijks zijn vele vrijwilligers in Westland actief voor verschillende organisaties en verenigingen. Dat maakt Westland een hechte gemeenschap waar we naar elkaar omkijken en gezamenlijk de schouders eronder zetten. Zeker in het jaar 2020 hebben we met elkaar gemerkt dat vrijwilligers onmisbaar zijn voor de Westlandse samenleving, er zijn bijzondere initiatieven ontstaan en hulp acties door vrijwilligers ingezet.

Organisaties en verenigingen waar vrijwilligers actief zijn kunnen in aanmerking komen voor de vrijwilligersjaarprijs, het WestlandHart. Het WestlandHart wordt jaarlijks uitgereikt in de categorie juryprijs en publieksprijs.

Kent of bent u vrijwilliger bij een organisatie of vereniging die uitzonderlijke inspanningen heeft geleverd, een bijzonder initiatief heeft of al jarenlang van groot belang is voor de Westlandse samenleving? Meld deze organisatie dan vóór 20 februari 2021 aan via het inschrijfformulier op www.westlandhart.nl. Uit de inzendingen kiest een onafhankelijk jury, onder voorzitterschap van wethouder Piet Vreugdenhil, vier genomineerden voor het WestlandHart 2021.