Modern ondernemerschap

Ondernemen in een transparante wereld

De elfde editie van het Westland Event vindt plaats op vrijdag 4 oktober 2019 bij Royal FloraHolland in Naaldwijk. Dit jaar gaat het over modern ondernemerschap binnen de tuinbouw. Hoe kan maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen de reputatie en waarde van een bedrijf versterken? Gaan maatschappelijk verantwoord ondernemen en geld verdienen samen? En wat zijn nieuwe manieren om de consument, die steeds kritischer en mondiger wordt, via social media te verleiden? Deze vragen en onderwerpen komen aan bod tijdens het Westland Event. De praktijk wijst uit dat bedrijven met een (maatschappelijke) missie en visie op de lange termijn financieel succesvoller zijn. Tijdens het Westland Event nemen ondernemers en experts de aanwezigen mee in de mogelijkheden en kansen van dit modern ondernemerschap.

Datum: vrijdag 4 oktober 2019
Tijd: 12.30 uur – 18.30 uur

Programma en aanmelden

De organisatie van het Westland Event ligt in handen van de gemeente Westland. Ook dit jaar is de verwachting dat de belangstelling, net als in voorgaande jaren, groot zal zijn met ruim 600 ondernemers, beleidsmakers en belangenvertegenwoordigers. Als toonaangevende glastuinbouwgemeente wil Westland een platform bieden waarop overheden, ondernemers en het onderwijs elkaar kunnen ontmoeten en kunnen bijpraten over belangrijke ontwikkelingen in de glastuinbouwsector. Het Westland Event voorziet hierin.
Het Westland Event start op 4 oktober om 12.30 uur en eindigt met een vrijdagmiddagborrel.

Bekijk hier het programma.

U kunt maximaal drie personen per organisatie inschrijven voor het Westland Event. Zo kunnen zo veel mogelijk verschillende bedrijven het Westland Event beleven.