Kerkstraat

Van 21 november tot en met 9 december en van 9 januari tot en met vrijdag 24 februari zijn er werkzaamheden aan de Kerkstraat in Kwintsheul.

Dit gaat er gebeuren

De werkzaamheden bestaan uit twee delen:

 • Maandag 21 november tot en met vrijdag 9 december: opknappen voet- en fietspad bij woningen Kerkstraat 119 en 121.
 • Naar verwachting duurt deel twee van maandag 9 januari tot en met vrijdag 24 februari. Bodemvervuiling onder het voet- en fietspad wordt verwijderd, kabels en leidingen worden vervangen en er komen nieuwe groenvakken. Dit gaat om de Kerkstraat vanaf de kruising met de Brasem tot en met de oversteek met de Mariëndijk.

  Wat betekenen de werkzaamheden voor u?

  Om veilig te kunnen werken, is van maandag tot en met vrijdag overdag de autorijbaan richting Naaldwijk afgesloten. Verkeersregelaars begeleiden dan het autoverkeer in beide richtingen. ’s Avonds en in het weekend is de weg in beide richtingen open. Bus 30 volgt de normale route.

  Het fietspad richting Naaldwijk is zowel overdag als ’s avonds afgesloten, ook in het weekend. Fietsers worden omgeleid via gele borden.

  Informatie voor bewoners

  De woningen aan de Kerkstraat en de Brasem blijven tijdens het werk bereikbaar. Als er toch een moment is waarop dat even niet zo is, dan informeert de aannemer u daar vooraf over. Uw huisvuilcontainer(s) blijft u aanbieden zoals u gewend bent.

  Meer informatie

  Heeft u nu of tijdens de werkzaamheden vragen? Neem dan contact op met de uitvoerder van aannemersbedrijf Groeneveld (de heer L. Visser). Hij is bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 16.00 uur via 010 450 4225.
   
  Voor overige vragen neemt u contact op met de heer M. Steegers via 0174 672 848 of per e-mail via HMSteegers@gemeentewestland.nl.