Verbindingsweg

Maandag 28 juni starten werkzaamheden voor een verbindingsweg tussen de Maasdijk en Honderdland. Eind oktober 2021 is het klaar.
Autoverkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid met borden. Hier ziet u de informatie over omleidingsroutes.

Werkzaamheden

  • afsluiten van de Maasdijk tussen huisnummer 40 en de Pettendijk
  • afsluiten water beneden aan de Maasdijk
  • inrichten werkterrein en plaatsen bouwketen beneden aan de Maasdijk aan de kant van Honderdland
  • verwijderen van rijbanen op de Maasdijk t.h.v. de verbindingsweg met Honderdland
  • aanbrengen van een brug over het water
  • aanleggen verbindingsweg

Openbaar vervoer

Tijdens de werkzaamheden vervallen de bushaltes Pettendijk, Verkadestraat, Nollaantje en Coldehove van buslijn 34 en deze wordt omgeleid via de Lange Kruisweg. Er komt een tijdelijke halte op de kruising Lange Kruisweg/Korte Kruisweg

Afsluiting vaarweg

Door werkzaamheden in het water is het noodzakelijk om de vaarweg af te sluiten. De afsluiting voor vaartuigen duurt van 16 augustus tot en met eind september 2021.

Overlast

De werkzaamheden kunnen helaas niet uitgevoerd worden zonder enige vorm van overlast. Geluidsoverlast, werkmachines die in- en uitrijden en wagens die moeten laden- en lossen met materialen vragen hierin flexibiliteit van ondernemers, bewoners en betrokkenen. De aannemer, Verboon Maasland, gaat er uiteraard alles aan doen deze overlast te beperken door de werkzaamheden zo efficiƫnt mogelijk te laten verlopen.

Waar kunt u terecht met uw vragen?

Zijn er tijdens de uitvoering problemen of klachten heeft, neem dan contact op met de uitvoerder dhr. P. Verboon van aannemingsbedrijf Verboon. Hij is bereikbaar op tel. 010 592 20 22.