Centrum Naaldwijk

Het centrumgebied van Naaldwijk is toe aan groot onderhoud. Een paar maanden geleden is de bestrating van de Herenstraat, Molenstraat en Julianastraat in het centrum van Naaldwijk opgeknapt. Dit najaar worden de rest van de straten in het centrumgebied van Naaldwijk opnieuw bestraat.

Planning en omleidingen

Op donderdag 7 oktober 2021 zijn de werkzaamheden gestart. De werkzaamheden vinden in verschillende fases plaats, zodat het centrumgebied zo bereikbaar als mogelijk blijft en de overlast zoveel mogelijk beperkt blijft. De parkeerplaatsen op het Van Tijnplein blijven tijdens de werkzaamheden beschikbaar.

  • Fase 1 en 2 zijn gereed.
  • Fase 3 Rembrandtstraat: tot en met 29 oktober 2021. Bij de uitvoering van fase 3 wordt het verkeer omgeleid via het Raoul Walenbergplein en de Van Tijnstraat
  • Fase 4 Molenstraat: van 28 oktober 2021 tot en met 12 november 2021. Tijdens fase 4 wordt verkeer omgeleid via het Raoul Walenbergplein en de Van Tijnstraat
  • Fase 5 Van Tijnstraat: van 5 november 2021 tot en met 12 november 2021.

Voor en rondom de feestdagen zijn er geen werkzaamheden. Begin 2022 worden vervolgens de laatste 2 fases uitgevoerd.

Aanvullende informatie

Inwoners en ondernemers van het centrumgebied van Naaldwijk hebben een brief met informatie ontvangen. Verdere ontwikkelingen worden op deze pagina bijgehouden.

Voor vragen is de projectleider Remon Hartman bereikbaar per mail.