Omgeving Rentmeester

In het project Rentmeester worden appartementen en een supermarkt gebouwd. Om de doorstroming van het verkeer rond het centrum van Naaldwijk te verbeteren, richten we de omgeving van dit nieuwbouwproject opnieuw in.
Op de kruising Secr. Verhoeffweg – Simon van Slingerlandtstraat komt een rotonde. Ook wordt de Simon van Slingerlandtstraat opnieuw bestraat. Bij de Willem van Hooffstraat wordt een autovrij plein gemaakt voor de ingang van het winkelcentrum De Tuinen.

De planning

  • fase 1 - februari: herinrichting van de Patijnenburg
  • fase 2 - juni/juli: bestratingswerkzaamheden aan de Simon van Slingerlandtstraat.
  • fase 3 - 9 t/m 23 mei: reconstructie deel Secretaris Verhoeffweg
  • fase 4 - begin 2023, maken van een autovrij plein (Willem van Hooffstraat) tussen de ingang van winkelcentrum De Tuinen en ingang van De Rentmeester.

Door het werk in fases uit te voeren blijven alle woningen en winkels bereikbaar.

Omleidingen

Fase 3 is in uitvoering. 9 mei t/m 23 mei wordt de Secr. Verhoeffweg in één rijrichting afgesloten vanaf de ’s Gravenzandseweg tot de Geestweg

Het doorgaand verkeer wordt met gele borden omgeleid langs de Kruisbroekweg, linksaf naar de Kruisweg, rechtsaf de Verdilaan op, linksaf naar de Van der Hoevenstraat en deze loopt over in de Secretaris Verhoeffweg. Vanaf deze zijde kan men linksaf de Patijnenburg bereiken. Ook de fietsers worden lokaal omgeleid via de aangegeven bebording. Doorgaand fietsverkeer via de Tulp en Gladiool en dan via de Linde oversteken naar de Secr. Verhoeffweg.

Bekijk hier de omleidingen.

Meer informatie

Vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Stel ze aan de omgevingsmanager op dinsdag van 09.00 tot 10.00 uur en donderdag 12.00 en 13.00 uur tijdens het inloopspreekuur in de directiekeet van de aannemer. De keet staat vanaf 30 maart op de Patijnenburg.

Ook kunt u op uw telefoon de app downloaden van aannemer Ballast Nedam. In deze app worden alle werkzaamheden aangekondigd. U kunt hiervoor in de appstore op uw telefoon de app van Ballast Nedam opzoeken. Om het project te bekijken heeft u geen inlogcode nodig.

Vragen

Heeft u vragen, stuur dan een e-mail aan omgevingrentmeester@gemeentewestland.nl.