Renovatie fruitmuur Poeldijkseweg

De fruitmuur aan de Poeldijkseweg in Wateringen is al jaren gestut zodat deze niet om zou vallen. Vanaf 22 maart wordt de fruitmuur gerenoveerd. De oude fruitmuur wordt afgebroken waarna een nieuwe fundatie wordt gemaakt. Vervolgens zal de aannemer de fruitmuur opnieuw opbouwen en daarbij zoveel mogelijk de oude stenen gebruiken.

22 maart t/m 20 mei - Afsluiting fietspad en oversteekplaats

Vanaf 22 maart t/m 20 mei wordt het fietspad aan de Poeldijkseweg tussen De Ranken en de Druiventrap (nr 16) afgesloten voor (brom)fietsverkeer. Met borden wordt het fietsverkeer aan de kant van Wateringen omgeleid via de achterliggende woonwijk De Ranken.

Fietsverkeer aan de zijde van woonwijk De Uithof in Den Haag wordt omgeleid via de Adriana van Roonlaan, Abdis Immastraat, Ter Leedepad, over de nieuwe fietsbrug over de Wennetjessloot richting het Wenpad. Ook kan fietsverkeer vanuit de woonwijk De Uithof via het Uithofpark richting Den Haag of Wateringen fietsen.

Tijdens deze afsluiting is de (fiets)oversteekplaats op de Poeldijkseweg ten hoogte van de Adriana van Roonlaan niet te gebruiken.

24 mei t/m 18 juni - Afsluiting fietspad

Vanaf 24 mei t/m 18 juni is het fietspad (vanuit Poeldijk tot de oversteekplaats) nog afgesloten en wordt fietsverkeer nog steeds omgeleid, maar is de oversteekplaats op de Poeldijkseweg ten hoogte van de Adriana van Roonlaan (vanaf of richting Den Haag) wel open voor (fiets)verkeer.