Jos de Brabander

Mijn naam is Jos de Brabander en ik ben buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Ik ben sinds 1974 getrouwd met Pepita, heb twee kinderen en een kleinzoon.

Mijn werk bestaat uit het begeleiden van mensen die te maken hebben met arbeidsongeschiktheid. Daarnaast ben ik trainer, opleider en coach van groepen en individuen. In mijn vak als coach begeleid ik vooral mensen die belemmeringen ondervinden in het inrichten van hun toekomst.

In mijn vrije tijd ben ik vriend van mijn kleinzoon, kook ik graag, zit op een zangkoor, ben lid van de carnavalsvereniging en wandel veel. Samen met mijn vrouw hoop ik dit jaar voor de 9de keer de vierdaagse van Nijmegen te lopen. Ik probeer ook te genieten van het leven en van alle mooie dingen en mensen om mij heen.

Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand mag ik een rol spelen in het huwelijk dat gesloten wordt. Ik ben me er van bewust dat ik slechts een ondergeschikte, niet geheel onbelangrijke, rol heb in de feestelijkheden van dit unieke moment in een mensenleven.

Omdat het huwelijk een feest is van het bruidspaar, wil ik jullie zo veel mogelijk actief deelgenoot maken van jĂșllie feest dat je samen met jullie gasten gaat vieren.

Ik kom dan ook graag langs om:

  • Samen met het bruidspaar te bezien, hoe zij willen dat de huwelijksplechtigheid verloopt
  • Het bruidspaar te leren kennen
  • Te inventariseren wat zij belangrijk vinden, dat gezegd wordt in een toespraak
  • Mij de gelegenheid geven mijn steentje bij te dragen aan deze unieke onvergetelijke dag waar je later met plezier op terugkijkt

Dat laatste wens ik jullie van harte toe.

De heer de Brabander is in principe elke dag beschikbaar.