José Batist

Op jullie “trouw”dag mogen jullie het ver”trouw”en uitspreken om “trouw” te zijn aan elkaar.
Dus samen beginnen aan deze ongelofelijke reis is toch SUPER!

Ik ben José Batist- Kouwenhoven (1954) en ben al 40 jaar ge”trouw”d met mijn man Chris (1952).
Wij hebben twee kinderen, Hilke (1980) en Freek ( 1981). Onze dochter Hilke is ge”trouw”d met Patrice van Geest en zij hebben twee prachtige mannetjes op de wereld gezet, Pèpe en Kaio, ondertussen 7 en 4 jaar oud.

De “trouw” die voor mij zo belangrijk is wil ik graag met jullie delen op jullie “trouw”dag. Ik ben een mensenmens, ben mijn leven lang al bezig met mensen als kapster. Ik heb bijna 20 jaar een kapsalon gehad aan huis en ik werk nog als kapster bij de mensen thuis, maar niet zo veel meer, want de prioriteiten liggen nu ergens anders. Een keer per week pas ik een dag op mijn kleinkinderen en elke week ga ik een dag fietsen met mijn vader van 95 jaar oud.

Een klein beetje vrijwilligerswerk doe ik ook voor onze parochie in de Andreaskerk te Kwintsheul. Voorgesprekken houden met ouders die hun kinderen willen laten dopen en ik ben voorgangster tijdens de avondwake’s. Zoals jullie begrijpen maak ik dus allerlei fases van het leven mee, geluk en verdriet!

Daarnaast heb ik veel energie gestoken in het opzetten van de Eva Demaya Stichting, deze stichting heeft zich ingezet voor het opzetten van een gezondheids kliniek in Malawi. Een mooi streven die helemaal is geslaagd en ik ben er dus drie keertjes op bezoek geweest, gaaf hoor!

Voor mij is het wel belangrijk om ook vrijwilligerswerk te doen die gezelligheid met zich meebrengt!
Daarom is het voor mij een uitdaging om van jullie “trouw”dag een onvergetelijke en gezellige dag te maken, zodat jullie met een gerust hart aan deze ongelofelijke reis kunnen beginnen.

“Trouw”ens, moeten jullie me wel die kans geven.