Pim Barendse

Ik ben ambtenaar van de burgerlijke stand sinds 1994. Geboren 31 januari 1951 en sinds 1975 gehuwd. Twee uithuiswonende kinderen.

Mijn werk bestaat uit trainingen en coaching voor teams van bedrijven, instellingen en scholen. Het gaat om leerprocessen in organisatie-ontwikkeling en communicatie die vaak plaats vinden op mooie groene locaties. Ook werk ik enkele dagen als docent communicatie op de Haagse Hogeschool.

In mijn vrije tijd ben ik afwisselend: wandelaar, skiƫr, theaterbezoeker, zeezwemmer en genieter van natuur, terrassen, ontmoetingen met mensen en kunst en ook echtgenoot.

Het huwelijk is voor mij symboliek met betekenissen die je vooral bewust kiest, leeft, ervaart en deelt. Het is een verbintenis met vele waarden. Overgedragen, gekregen en samen ontdekt. Nooit af. Daarom vind ik het bespreekbaar kunnen maken wat jullie bindt zo boeiend.

Het mooie aan een trouwplechtigheid is het duidelijk kunnen maken welke waarden je als echtpaar deelt en wat voor jullie trouwen betekent. De meerwaarde van een speech zit dan ook in jullie beleving en in dat wat je alle aanwezigen tijdens de trouwplechtigheid zou willen meegeven. Ik draag er zorg voor dat dat overkomt. Dat gaat soepel, ontspannen en met humor, zoals jullie dat willen.

Het is jullie huwelijk en jullie feest en daar draag ik graag mijn deeltje aan bij.

De heer Barendse is op donderdag, vrijdag en zaterdag beschikbaar. Vanaf 1 januari 2020 is de heer Barendse niet meer beschikbaar als trouwambtenaar.