Re-integratie en dienstverlening: terug naar werk

Werk zoeken en vinden is niet altijd makkelijk. Als u een bijstandsuitkering heeft en graag wilt werken, kan de gemeente u soms helpen. In bepaalde gevallen kan de gemeente u ook helpen wanneer u geen zelfstandig inkomen heeft.

Ontvangt u een WW-, Wajong- of WIA-uitkering dan kunt u contact opnemen met werk.nl van het UWV.

Ondersteuning via Patijnenburg

De gemeente biedt via Patijnenburg, advies en praktische hulp.
Om werkervaring op te doen, kan Patijnenburg helpen met het vinden van bijvoorbeeld een stageplek. Soms betaalt Patijnenburg een cursus of scholing. Dat kan alleen als u zonder een cursus of opleiding geen werk kunt vinden. Het gebeurt in overleg met uw werkconsulent van Patijnenburg.

Jongeren aan de slag

Speciaal voor jongeren is er op Facebook JASWestland en de App JAS te downloaden. JAS is er voor jongeren die aan de slag willen of willen blijven. De pagina houd je op de hoogte van opleidingen, open dagen en de nieuwste openstaande (leerwerk)banen in en rondom de Gemeente Westland.

Werkvindeninwestland

Voor alle werkzoekenden in Westland is de Facebookpagina Werkvindeninwestland. Hier worden vacatures geplaatst van bedrijven. De aangeboden functies verschillen per dag.