'Wie viert op Nieuwjaarsdag een feestje met de schoonste straat van Westland?'

Tijdens en na de jaarwisseling besteden wij veel aandacht en tijd aan het opruimen van de restanten van vuurwerk. Een helpende hand van inwoners helpt hier enorm bij. Misschien woont u ook wel in zo'n straat waar u het met z'n allen de handen uit de mouwen steekt na de jaarwisseling de bezem te pakken en het vuurwerkafval samen op te ruimen. Daarom organiseert Team Gebiedsbeheer van gemeente Westland jaarlijks de actie 'Schoonste straat Westland’

Werkwijze

• Deelnemende straten of delen van een straat sturen een foto van vóór- en na het opruimen naar gebiedsbeheer@gemeentewestland.nl. In de mail geeft u duidelijk de straatnaam, huisnummers van deelnemende huishoudens, kern en contactpersoon aan.
  • Grote straten kunnen worden opgedeeld. Geef in dat geval bij uw aanmelding alleen de deelnemende huisnummers door.
  • Op Nieuwjaarsdag worden de deelnemende straten in de ochtend en in de middag bekeken.
  • Van alle deelnemende straten in Westland wordt de schoonste straat als hoofdprijswinnaar beloond met een mooie prijs, de straatbarbecue!
  • In de tweede week van januari worden de winnaars bekend gemaakt.

Aanmelden voor de schoonste straat

Wilt u het nieuwe jaar ook met een schone straat beginnen? Doe ook mee en strijd voor de straatbarcecue! Om mee te dingen in de wedstrijd moet u uw straat aanmelden. Alleen straten binnen de bebouwde kom die aangemeld zijn, komen in aanmerking voor 'Schoonste straat van Westland'. Aanmelden kan tot en met 30 december 18.00 uur via gebiedsbeheer@gemeentewestland.nl, onderwerp ‘aanmelden schoonste straatactie’.