Kabelgoottegel elektrische auto

In  september 2022 deed de gemeente Westland een oproep om deel te nemen aan een proef met de kabelgoottegel. De gemeente Westland start deze proef met kabelgoottegels voor 40 locaties. Eind december 2022 werd de eerste kabelgoottegel gelegd in Wateringen. Eind januari 2023 start de aanleg van de kabelgoottegels bij de andere deelnemers.

De proef loopt tot halverwege 2024. De kosten voor deze kabelgoottegels tijdens de proefperiode neemt de gemeente voor haar rekening. In het derde kwartaal 2024 evalueert de gemeente de proef om te bepalen of het leggen van kabelgoottegels wordt voortgezet.

Kosten

De proef loopt tot halverwege 2024. Tijdens de proef zijn er geen kosten voor de deelnemers. Als de proef succesvol wordt afgerond en u gebruik wilt blijven maken van de kabelgoottegel worden de op dat moment geldende legeskosten in rekening gebracht.  

Verloopt de proef niet succesvol of wilt u geen gebruik meer maken van de kabelgoottegels, dan halen we de kabelgoottegels weg.

Hulp nodig?

Heeft u moeite met het invullen van (website)formulieren? U kunt binnenlopen bij een Buurt Informatiepunt bij u in de buurt. U kunt ook een afspraak maken met de formulierenbrigade van Vitis Welzijn.

Andere vraag? Vul het contactformulier in of bel met telefoonnummer 14 0174.