Openbaar Vervoer

Het openbaar vervoer in Westland wordt verzorgd door EBS. U kunt op de website van EBS alle informatie over hun dienstregeling en tijden vinden.

Nachtbussen

Er rijden momenteel geen nachtbussen van HTM of RET

Aanvullend openbaar vervoer

Naast het reguliere openbaar vervoer is er ook aanvullend openbaar vervoer en vervoer voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden. 

Vervoer binnen de regio

RegioTaxi

Geschikt voor iedereen binnen de regio Haaglanden. U wordt van deur tot deur gehaald en gebracht. Het kan zijn dat u samen met andere passagiers rijdt.
Meer informatie over tijden, tarieven en reserveren vindt u op www.regiotaxihaaglanden.nl.

De Plusbus (door Vitis)

Geschikt voor 60+ en wonend in Westland of Hoek van Holland.
U wordt van deur tot deur gehaald en gebracht. De bus haalt u op de afgesproken tijd en plaats op en de bijrijder kan helpen met in- en uitstappen. Een rollator kan mee.
Meer informatie vindt u op de website www.plusbus.nl.

De Rolbus (door: Platform Gehandicapten Westland)

Geschikt voor alle leeftijden met een lichamelijke beperking. De bus is geschikt voor rolstoelen of scootmobiel. De chauffeur helpt u bij het in- en uitgaan van de Rolbus. U wordt gebracht van deur tot deur in Westland. 
Meer informatie over tarieven en aanmelden vindt u op de website www.pgwestland.nl.

De Heijdse Lijn

Geschikt voor inwoners Ter Heijde; senioren en passagiers met een mobiliteitsbeperking hebben voorrang. Rollators, looprekken etc. en opvouwbare wandelwagens kunnen mee. Voor kinderwagens is geen ruimte. Rolstoelvervoer is niet mogelijk, daarvoor verwijzen wij naar de rolbus. U reist gratis tussen Ter Heijde en de Passage in Monster. De meeste actuele dienstregeling vindt u in de lokale krant 'Dorpsinfo'. 

Vervoer buiten de regio

Voor vervoer buiten de regio kunt u met een mobiliteitsbeperking gebruik maken van Valys. Meer informatie vindt u op de website www.valys.nl.