De Lier - Coldenhovelaan

Er wordt een rotonde aangelegd op de kruising Coldenhovelaan-Herenlaan-Poortcamp in De Lier. Ook wordt groot onderhoud uitgevoerd vanaf de kruising Poortcamp-Herenlaan tot en met de kruising bij de Oudecampsweg. Bekijk hier een tekening van de rotonde.

Wegafsluitingen

25 november - 20 december 2019 (afsluiting Coldenhovenlaan)

  • Doorgaand auto- en vrachtverkeer volgen een omleidingsroute (pdf, 79Kb). Deze wordt aangegeven met gele borden via: A20 > N223 > Hoogweg.
  • Bestemmingsverkeer: Het werkgebied op de Coldenhovelaan begint bij de kruising Poortcamp-Herenlaan en eindigt voor de Oudecampsweg. Bedrijventerrein Poortcamp is vanaf de A20 in twee richtingen bereikbaar via de Oudecampsweg. Hier staat een verkeersregelaar voor de begeleiding.
  • Het overige bestemmingsverkeer volgt de omleidingsroute: A20 > N223 > Hoogweg / Burgerweg en vice versa.
  • Fietsverkeer tussen de Herenlaan en de A20 volgt een omleiding (551kb) die met de gele borden wordt aangegeven. Bekijk hier de fietsomleidingroutes.

17 december 19:30u t/m 18 december

Op 17 december 19:30u t/m 18 december is er een aanvullende afsluiting op de Coldenhovelaan. De kruising Oudecampsweg-Coldenhovelaan is twee dagen afgesloten voor het vernieuwen van de bovenste laag asfalt.

De wegafsluiting geldt voor alle verkeer vanaf de rotonde bij de A20 tot aan de uitrit van bedrijventerrein Poortcamp op de Oudecampsweg.

  • alle auto- en vrachtverkeer naar bedrijventerrein Poortcamp en het bestemmingsverkeer naar de Oudecampsweg volgt in beide richtingen een omleidingsroute via A20 > Westerlee > N223 > Hoogweg > Burgerweg.
  • Bedrijventerrein Poortcamp is bereikbaar via de ingang en uitgang bij de nieuwe rotonde ‘Coldenhovelaan - Herenlaan - Poortlaan. Verkeersregelaars begeleiden het bouw- en bestemmingsverkeer. Let op! Op de rotonde is nog geen verkeer mogelijk richting de Herenlaan.

Vanaf 19 december rijdt bestemmingsverkeer voor bedrijventerrein Poortcamp weer via de Oudecampsweg. 

Wegen en fietspaden op 20 december in gebruik

De rotonde is inmiddels aangelegd. De werkzaamheden worden  afgerond met het aanbrengen van asfalt op de rijbaan van de rotonde en de aansluitende wegen. De weersomstandigheden lijken voldoende om dit volledig uit te voeren. Ook zijn er nog werkzaamheden om het projectgebied schoon en veilig achter te laten. Alle wegen en fietspaden  en de rotonde zijn na 20 december weer open voor verkeer.

Werkzaamheden in 2020

In het nieuwe jaar zijn er nog werkzaamheden langs de Coldenhovelaan om de inrichting af te ronden. Hiervan ondervind het verkeer beperkt hinder.

Op de hoogte blijven

De informatie op deze website wordt aangepast zodra er meer nieuws is. Voor actuele informatie kunt u gratis de projectenapp “Bereikbaar De Lier” op uw smartphone downloaden. Deze is beschikbaar voor smartphones met de platforms Apple of Android.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, mail dan naar Jolanda Geleijnse of bel 06 28 27 26 63 (op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur).