De Lier - Coldenhovelaan

Er wordt een rotonde aangelegd op de kruising Coldenhovelaan-Herenlaan-Poortcamp in De Lier. Ook wordt groot onderhoud uitgevoerd vanaf de Herenlaan tot en met de kruising bij de Oudecampsweg. Bekijk hier een tekening van de rotonde.

Wegafsluiting

Voor het maken van de rotonde is een wegafsluiting nodig van de Coldenhovelaan. De wegafsluiting is gepland van 25 november tot en met 20 december.  Afhankelijk van het weer  is de rotonde eind december 2019 weer open voor verkeer. Hierna is er in het voorjaar van 2020 nog één dag een wegafsluiting nodig. voor het aanbrengen van de asfaltdeklaag. 

25 november - 20 december 2019

  • Weggebruikers volgen een omleidingsroute (pdf, 79Kb). Deze wordt aangegeven met gele borden via: A20 > N223 > Hoogweg.
  • Doorgaand auto- en vrachtverkeer volgt een omleidingsroute via: Burgerweg - Hoogweg - Burgemeester van Doornlaan naar de A20.
  • Bestemmingsverkeer: Het werkgebied op de Coldenhovelaan begint bij de Herenlaan en eindigt bij de kruising met de Oude Campsweg. Bedrijventerrein Poortcamp is vanaf de A20 in twee richtingen bereikbaar via de Oude Campsweg. Hier staat een verkeersregelaar voor de begeleiding.
  • Het overige bestemmingsverkeer volgt de omleidingsroute: A20 > N223 > Hoogweg / Burgerweg en vice versa.
  • Fietsverkeer tussen de Herenlaan en de A20 volgt een omleiding (551kb) die met de gele borden wordt aangegeven. Bekijk hier de fietsomleidingroutes.

Wegafsluiting voorjaar 2020

In maart is er nog één dag een wegafsluiting nodig voor het aanbrengen van de asfaltdeklaag op de Coldenhovelaan en de rotonde. Dit kan door mogelijke vorst niet eerder. Wanneer deze datum bekend is, informeren wij u via deze website en de projectenapp ‘Bereikbaar De Lier’.

Op de hoogte blijven

De informatie op deze website wordt aangepast zodra er meer nieuws is. Voor actuele informatie kunt u gratis de projectenapp “Bereikbaar De Lier” op uw smartphone downloaden. Deze is beschikbaar voor smartphones met de platforms Apple of Android.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact op met Jolanda Geleijnse. Zij is bereikbaar via het e-mailadres: coldenhovelaan@trento-communicatie.nl of op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur op 06 28 27 26 63.

Nachtafsluiting

Donderdag 26 september van 21:00 uur t/m 27 september 6:00 uur is de kruising Coldenhovelaan / Herenlaan / Poortcamp afgesloten voor alle verkeer.

  • De omleidingsroute wordt aangegeven met gele borden via: A20 > N223 > Hoogweg.
  • Doorgaand verkeer volgt de route: Burgerweg - Hoogweg - Burgemeester van Doornlaan naar de A20
  • Bedrijventerrein Poortcamp is vanaf de A20 in twee richtingen bereikbaar via de Oude Campsweg.
  • Het overige bestemmingsverkeer volgt de omleidingsroute (pdf 74kb): A20 > N223 > Hoogweg / Burgerweg.

Op de hoogte blijven

Actuele informatie kunt u op deze website vinden of op de app “Bereikbaar De Lier”.

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact op met Jolanda Geleijnse. Zij is bereikbaar via het e-mailadres: coldenhovelaan@trento-communicatie.nl of op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur op 06 28 27 26 63.