De Lier: Kerklaan, Berkenlaan en Markenborgh

Om de waterberging in de Van Rijnstraat in De Lier te verbeteren, wordt de riolering in de omliggende straten aangepast. Het gaat om een deel van de Kerklaan, Berkenlaan en een deel van de Markenborgh. Met het vervangen van de riolering pakken we meteen de inrichting van de Kerklaan en de Berkenlaan aan.

Afsluiting kruising Bleijenburg – Markenborgh De Lier

Rioolwerkzaamheden in De Lier

In De Lier wordt de waterberging in de omgeving van de Van Rijnstraat verbeterd. De bestrating in de Van Rijnstraat wordt ‘hol’ gelegd en in de omliggende straten (Berkenlaan, Kerklaan en Markenborgh) wordt het riool vervangen. Daarnaast richten we de ‘Schoolzone Hohorst’ in.
Om overlast te beperken, worden de verschillende projecten tegelijk uitgevoerd en op elkaar afgestemd. Evides werkt ook mee. In de Berkenlaan vervangen Evides de waterleiding.

Het project bestaat uit vier deelprojecten in de straten: Markenborgh, Van Rijnstraat e.o., Molenstraat, Oosterstraat, Schoolstraat, Tuinstraat, Berkenlaan en een deel van de Kerklaan. De werkzaamheden zijn naar verwachting eind 2020 klaar.

Meer informatie?

Download de gratis projectenapp ‘Bereikbaar De Lier’ op uw smartphone voor actuele informatie, planning en omleidingsroutes.

 

Vervolgstappen

Gelijktijdig met onze werkzaamheden wordt door Evides Waterbedrijf de drinkwaterleiding vervangen. Bewoners die hier mee te maken krijgen, ontvangen hierover nog informatie van Evides.
Wij pakken eerst de Berkenlaan (pdf 511kb) aan en daarna de Kerklaan (plan 1 (pdf 375kb) en plan 2 (pdf 457kb).