De Lier: Kerklaan, Berkenlaan en Markenborgh

In De Lier werken we aan het verbeteren van de wateropvang in de omgeving van de Van Rijnstraat. De bestrating in de Van Rijnstraat wordt ‘hol’ gelegd. Daarmee ontstaat bij hevige regenval een waterberging op straat (midden laag, putten in het midden). In de omliggende straten (Berkenlaan, Kerklaan en Markenborgh) is het riool vervangen.

Rioolvervanging

Er werken twee aannemers aan de rioolvervanging: Van Dijk Maasland en Kroes. Om overlast te beperken, voeren we de verschillende werkzaamheden tegelijk uit en stemmen we deze op elkaar af.

Actuele werkzaamheden

In de afgelopen maanden is er een olieverontreiniging aangetroffen in de Tuinstraat. Om te voorkomen dat er onnodig oponthoud is, zijn de werkzaamheden verder gegaan in de Schoolstraat. Inmiddels is de sanering van de grond uitgevoerd en is de rioolvervanging klaar. Het aanbrengen van de bestrating in de Schoolstraat en de Tuinstraat duurt nog tot medio mei.

Meer informatie

Download de gratis projectenapp ‘Bereikbaar De Lier’ op uw smartphone voor actuele informatie, planning en omleidingsroutes.

Contact

Heeft u vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met onze omgevingsmanager: Jolanda Geleijnse. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06 – 28 27 26 63 of jolanda@trentoo.nl