De Lier: Van Alkemadestraat

Afsluiting Van Alkemadestraat door werkzaamheden voor vervangen gemaal Noorderlee.

Vanaf maandag 25 maart is in een deel van de van Alkemadestraat geen auto- en vrachtverkeer mogelijk. Er is een wegafsluiting nodig om het gemaal ‘Noorderlee’ op een veilige manier te vervangen. Het gemaal staat tussen de Prins Willem-Alexanderschool en het appartementsgebouw ‘De Heeren van Alkemade’. De afsluiting duurt naar verwachting van 25 maart tot en met eind mei 2019.

Bekijk de afsluiting op de kaart.

Omleiding voor verkeer Van Alkemadestraat:

  • Wegafsluiting van Alkemadestraat vanaf kruising Sportlaan tot en met de inrit naar gemaal Noorderlee, naast de Prins Willem-Alexanderschool
  • Bestemmingsverkeer kan de van Alkemadestraat inrijden via de Sportlaan > Veilingweg > Van Lockhorststraat > Persijnstraat
  • Fietsers en voetgangers kunnen wel langs de afsluiting
  • Het voetpad tussen het gemaal Noorderlee en de school is afgesloten

Afvalbakken

De afvalbakken voor glas, textiel en kunststof zijn vanaf woensdag 20 maart 2019 tot eind mei 2019 buiten gebruik. Alternatieve locatie voor deze afvalmaterialen is te vinden op het Oranjeplein.

Op de hoogte blijven

Voor actuele informatie kunt u gratis de projectenapp “Bereikbaar De Lier” op uw smartphone downloaden. Deze is beschikbaar voor smartphones met de platforms Apple of Android. Hier vindt u meer informatie bij het project ‘Reconstructie Sportlaan’. Of houd deze pagina in de gaten.