Monster: Turborotonde Zwartendijk/Molenweg (N211)

De provincie Zuid-Holland is in oktober begonnen met voorbereidende werkzaamheden aan de N211. Op de kruising met de Zwartendijk/Molenweg in Monster komt een turborotonde. Dit is een rotonde met twee rijstroken. De turborotonde verbetert de veiligheid en doorstroming van het verkeer. Ook wordt een nieuw fietspad aangelegd

Planning

De werkzaamheden duren zes maanden en worden uitgevoerd in twee delen. De tweede periode aan de kant van de Molenweg wordt vier weken vervroegd. Daardoor zijn de Zwartendijk en de Molenweg van 1 februari tot en met eind april allebei afgesloten.

In mei 2021 is de turborotonde klaar

Wegafsluitingen

 • de Zwartendijk en Molenweg zijn afgesloten tot 26 april 2021.
  • auto- en vrachtverkeer wordt omgeleid. De omleidingsroute staat op borden langs de weg. Een overzicht van de routes staat op www.zuid-holland.nl/n211rotonde
  • brom(fietsers) kunnen over een tijdelijk fietspad langs het werk
  • bus 34 rijdt een aangepaste route. Kijk voor de bijgewerkte dienstregeling voor vertrek op www.ebs-ov.nl
  • de werkzaamheden zijn besproken met de hulpdiensten
  • alle woningen en bedrijven aan de Molenweg blijven bereikbaar
 • de N211 gaat 2 weekenden dicht. De eerder geplande afsluiting in februari wordt verplaatst naar een ander weekend. We verwachten de laatste weekendafsluiting van 23 tot 26 april. Tijdens dit weekend worden de twee halve rotondes op elkaar aangesloten. Hou deze pagina in de gaten en de website www.zuid-holland.nl/n211rotonde.

Geluidshinder

Sommige werkzaamheden, zoals asfalt verwijderen, veroorzaken geluid. De werktijden van de aannemer zijn van 07:00 tot en met 16:00 uur. Natuurlijk doen we ons best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. We hopen op uw begrip.