Ontwikkelen en groeien bij gemeente Westland

Werken bij Westland betekent werken in een lerende organisatie waar jouw talent wordt gestimuleerd en gewaardeerd en waar vernieuwende ideeën van harte welkom zijn. Wij hebben de Westlandse School en tal van andere ontwikkelingsmogelijkheden.


Wij zijn Westland

Bij Westland werk je in een informele en collegiale werksfeer met flexibele werktijden die passen bij eigentijds werken. Wij vinden het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé. Samen werken we aan een eenduidig gemeenschappelijk doel en durven elkaar daarbij collegiaal aan te spreken en waardering naar elkaar te uiten. Eigenaarschap en eigen regie in werk en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Het vermogen om te leren, kunnen anticiperen en het aanpassingsvermogen zijn voor ons zeker zo belangrijk als ervaring in een bepaalde functie. In Westland werken we opdrachtgericht in horizontale en verticale verbanden. Kortom een organisatie
waar sensitiviteit voor de maatschappelijke veranderingen en de bestuurlijk en politieke werkelijkheid in de genen zit. Maar vooral: een organisatie waar je met plezier werkt!