Werken voor Westland

Werken in ICT voor Westland

We staan aan de vooravond van een grote digitale transformatie. Op alle niveaus wordt gebouwd aan vernieuwende en betrouwbare oplossingen die voldoen aan de hoge eisen die onze burgers, bedrijven en medewerkers stellen aan digitale dienstverlening. Dit biedt een inspirerend en zeer veelzijdig werkveld boordevol ruimte voor jouw persoonlijke en professionele groei, werkplezier en een zichtbare bijdrage aan een toekomstvast Westland.

Hier gebeurt het

Bouw mee met de gemeente Westland! De gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is de gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt gemeente Westland haar inwoners ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!


Stages en traineeships

Zie je een stage bij de gemeente Westland wel zitten? Je kan een open sollicitatie sturen naar stage@gemeentewestland.nl. Wij gaan dan kijken of er een mogelijkheid is bij de desbetreffende afdeling. Af en toe staan er ook stages op onze vacaturepagina. Houd die dus ook in de gaten!