De schoonste straat van Westland

'Wie viert op Nieuwjaarsdag een feestje met de schoonste straat van Westland?'
Tijdens en na de jaarwisseling is er veel aandacht en tijd voor het opruimen van restanten vuurwerk en andere rommel op straat en dit kost geld. Dat kan ook anders! Misschien woont u wel in zo'n straat waar u het met z'n allen een kleine moeite vindt om na de jaarwisseling de bezem te pakken en het gezamenlijk op te ruimen. Daarom organiseert de gemeente Westland de wedstrijd 'Wie viert op nieuwjaarsdag een feestje met de schoonste straat van Westland?'

Werkwijze

• deelnemende straten of delen van een straat sturen een foto van vóór- en na het opruimen naar gebiedsbeheer@gemeentewestland.nl. In de mail  geeft u duidelijk de straatnaam, huisnummers van deelnemende huishoudens, kern en contactpersoon aan.
  • in de tweede week van januari worden de winnaars bekend gemaakt.
  • van alle deelnemende straten in Westland wordt de aller schoonste straat als hoofdprijswinnaar beloond met een extra cadeau: de buurtbarbecue.
  • de huishoudens in de winnende straat die hebben meegeholpen ontvangen van gemeente Westland, in samenwerking met WestlandTheater De Naald, per huishouden een cadeaubon ter waarde van € 15,-. Zij ontvangen hierover in de tweede week van januari een persoonlijke brief.
  • grote straten kunnen worden opgedeeld. Geef in dat geval bij uw aanmelding de deelnemende huisnummers door.

Aanmelden voor de schoonste straat

Wilt u het nieuwe jaar ook met een schone straat beginnen? Doe ook mee en strijd voor de buurtbarbecue! Om mee te dingen in de wedstrijd moet u uw straat aanmelden.

Aanmelden kan tot en met zondag 30 december 18.00 uur via gebiedsbeheer@gemeentewestland.nl, onderwerp ‘aanmelden schoonste straatactie’. Alleen straten binnen de bebouwde kom die aangemeld zijn, komen in aanmerking voor 'de schoonste straat van Westland'.