Veiligheidsdag 2019


brandweerwagen
Boa, Collega, Fietsen, Handhaving, Boa, Collega, Fietsen, Handhaving
brandweer knipt een auto open
Politie met fiets in handen

Beleef de wereld van politie, brandweer, handhaving en andere hulpdiensten!

Op zaterdag 12 oktober organiseert gemeente Westland in samenwerking met Brandweer Haaglanden, Politie eenheid Den Haag en gemeente Midden-Delfland de Veiligheidsdag. Dit evenement vindt plaats op het terrein van Royal FloraHolland in Naaldwijk (ingang Dijkweg). Gedurende de hele dag vinden spectaculaire demonstraties plaats. De dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Burgemeester Arends en burgemeester Rodenburg openen de dag om 10.30 uur. Daarna start het demonstratieprogramma.

Spectaculaire demonstraties

Diverse landelijke en regionale hulpdiensten laten op een spectaculaire manier zien wat hun werk precies inhoudt en hoe zij samenwerken. Op het demonstratieterrein zie je de hulpdiensten aan het werk.

Brandweerwedstrijden

De hele dag door strijden vrijwilligersploegen van de brandweer in een speciaal voor hen gecreĆ«erd scenario tegen elkaar. Gegarandeerd spektakel! 

Voertuigen

Altijd al in een politiewagen, brandweerwagen of een ambulance willen zitten? Op het terrein staat een groot aantal voertuigen van politie, brandweer (uitrukwagen en een hoogwerker), ambulance. Deze kunnen van binnen en van buiten bekeken worden!

Informatiemarkt

In de overdekte hal staan informatiestands van diverse hulp- en veiligheidsdiensten, zoals buurtpreventie, inbraakpreventie, brandveilig leven etc.

Meet & Greet Paw Patrol

Dit jaar bezoeken de helden van Paw Patrol de Veiligheidsdag! Dus kom met je ouders langs en ontmoet Chase en Marshall. Kom spuiten met een brandweerspuit of maak een foto op een politie- of brandweermotor. Kortom, ook voor de kinderen is er genoeg te doen.

Programma

Het definitieve programma wordt begin oktober bekend gemaakt. Houdt de Facebookpagina van de Veiligheidsdag in de gaten om meer te weten te komen over de dag. Laat op die pagina weten aan je vrienden dat je erbij bent!

Bereikbaarheid locatie

Vanwege de grote belangstelling voor dit event, is het dringende advies om per fiets te komen. 
De routebeschrijvingen worden begin oktober toegevoegd aan deze pagina.

Toegang

Het evenement is geschikt voor alle leeftijden, van jong tot oud. De toegang is gratis.

Contact

Heeft u vragen over de Veiligheidsdag? Stuur dan een mail naar veiligheidsdag@gemeentewestland.nl


Logo van gemeente Westland
Logo van politie Haaglanden
Logo van brandweer Haaglanden
Logo van gemeente Midden-Delfland