Woningbouwproject 's-Gravenzande

Bent u geïnteresseerd in een woningbouwproject in 's-Gravenzande? Momenteel worden er 3 woningbouwprojecten gerealiseerd: Hart van 's-Gravenzande, Tuinveld en Waelpark.

Hart van 's-Gravenzande

In het nieuwe centrum van ’s-Gravenzande worden 80 tot 100 exclusieve appartementen boven de winkels aan het Marktplein, de Pompe van Meerdervoortstraat en de Langestraat gebouwd. De appartementen zijn verdeeld over maximaal 5 woonlagen. Het project komt tegemoet aan de woonwensen en -behoeften van een brede doelgroep: jong en oud en zowel starter als ervaren woningkoper.

Meer informatie over de verkoop van de woningen

Kijk hier voor alle informatie tijdens de bouw

Tuinveld

Waar vroeger in 's-Gravenzande kassen stonden, tussen de Koningin Julianaweg, de Hoflaan en de Boerenlaan, is de mooie nieuwe woonwijk Tuinveld gelegen. De uitwerking, verkoop en bouw van de in totaal 390 woningen wordt in delen uitgevoerd en bestaat uit gevarieerde bouwsoorten als, vrijstaande woningen, rijwoningen en appartementen. Daarvan is ca. 30% sociale woningbouw en 70% verdeeld over het middendure en dure segment.

De nieuwbouwwijk in dit voormalig glastuinbouwgebied rondom de 's-Gravenzandsevaart wordt gerealiseerd door Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland, ONW B.V.

Waelpark

Waelpark is een nieuw te realiseren woongebied tussen Naaldwijk en ’s-Gravenzande (voorheen bekend als Het Nieuwe Water). Het nieuwe woongebied Waelpark wordt in het zuiden begrensd door de Naaldwijkseweg en strekt zich tussen de Poelwatering en Dijckerwaal uit naar het noorden tot aan de Poelmolenweg. Door onder andere de ecologische zone, onderdeel van de Poelzone, die dwars door het toekomstige woongebied zal lopen krijgt het gebied een groen karakter. De woningbouw zal bestaan uit een gevarieerd aanbod grondgebonden woningen in verschillende prijscategorieën. Dit project wordt gerealiseerd door Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuw Westland, ONW B.V.