Woningbouwprojecten Wateringen

Bent u geïnteresseerd in een woningbouwproject in Wateringen? Momenteel wordt er één woningbouwproject gerealiseerd: Juliahof. Juliahof bestaat uit Julia's villa's en Julia's Eiland. Tevens is er een transformatiegebied binnen de kern Wateringen. Voor het ontwikkelen van een plan voor dit transformatiegebied wordt met de grondeigenaren en betrokkenen gesproken.

Juliahof

Juliahof is een woningbouwproject gelegen tussen de Noordweg, de Julialaan en de Kwaklaan in Wateringen. Aan de oostkant grenst het gebied direct aan de Haagse wijk Wateringse Veld, aan de zuidkant ligt de St. Jan de Doper kerk. In Juliahof worden 450 woningen gebouwd, binnen drie deelgebieden, waarvan 15% in de sociale huursector en 15% sociale koopwoningen. De overige 70% betreft koopwoningen in de vrije sector. De wijk Juliahof is zo centraal gelegen dat alle maatschappelijke voorzieningen, winkels, scholen en openbaar vervoer etc. goed bereikbaar zijn. Momenteel is de laatste fase van Juliahof: Julia's Eiland in aanbouw. Meer informatie Juliahof

Transformatiegebied Wateringen

Gemeente Westland is samen met de andere grondeigenaren een participatietraject gestart, om te komen tot een visie voor het gebied gelegen tussen de Ambachtsweg, Poeldijkseweg, Wippolderlaan en Erasmusweg.