Aanhanger Westland schoon

Wilt u iets doen aan afval op straat? Leen dan gratis onze aanhanger Westland schoon voor uw schoonmaakactie. In de aanhanger vindt u materialen voor maximaal 50 personen. Zo maakt u uw actie tot een succes. 

Reserveren

Inhoud aanhanger

  • grijpers voor afval
  • vuilniszakken 
  • afvalringen 
  • bezems 
  • veiligheidshesjes 
  • handschoenen   
  • afvalcontainers voor volle vuilniszakken 

Zo werkt het

U mag de aanhanger maximaal 1 dag lenen. Wij brengen de aanhanger naar de afgesproken plaats. Dit gebeurt 1 werkdag voor of op de gewenste dag van de schoonmaakactie. Op zondag plaatsen wij geen aanhanger. U controleert de aanhanger gelijk na ontvangst. Is er iets kapot of heeft u klachten? Geef dit dan direct door aan de medewerker van de gemeente. Let op: verplaats de aanhanger alleen als u toestemming daarvoor heeft van de gemeente. Wij halen de aanhanger de eerstvolgende werkdag weer op.

U draagt de aanhanger na gebruik weer over aan de medewerker van de gemeente. Compleet en zoals u de aanhanger heeft gekregen. Neemt u de aanhanger zonder op- of aanmerkingen in ontvangst? Dan gaan wij ervan uit dat de aanhanger schoon en heel is. Vanaf het moment dat u de sleutels heeft, bent u verantwoordelijk voor de aanhanger. Wij nemen ook de volle afvalzakken mee.

De gemeente Westland blijft altijd de eigenaar van de aanhanger en de inhoud daarvan.

Organiseer uw opruimactie zo veilig mogelijk. Wilt u uw actie langs de weg of op een andere onveilige locatie houden? Of heeft u reflecterende hesjes en markeerpunten nodig (bijvoorbeeld verkeerspionnen)? Dan kunnen wij u daar ook bij helpen.

U mag de aanhanger Westland schoon gratis gebruiken. Wij verwachten wel dat u netjes met de aanhanger en de inhoud daarvan omgaat. 

Contact

Neem voor vragen over de aanhanger contact met ons op via telefoonnummer 14 0174.

Heeft u de aanhanger geleend? Deel uw ervaringen op social media met #WestlandSchoon!