Tentoonstelling 15 jaar Westlandse onderscheidingen

De hele maand november vindt de tentoonstelling 15 jaar Westlandse onderscheidingen plaats in de publiekshal van het gemeentehuis.
01nov

Monumentencommissie

Openbare vergadering van de Monumentencommissie. Bekijk de agenda (pdf 137kb)
14nov

Informatiebijeenkomst gebiedsvisie Monster

Informatiebijeenkomst over de gebiedsvisie centrum Monster in Basisschool De Zeester in Monster. Aanmelden graag voor 12 november via centrummonster@gemeentewestland.nl
14nov

Informatiebijeenkomst groepswonen

Er is veel veranderd op het gebied van wonen en zorg. De verzorgingshuizen verdwijnen en mensen blijven langer thuis wonen. Steeds meer mensen gaan op zoek naar een manier van wonen en leven die prettig en veilig voelt als ze ouder worden. Bent u benieuwd of groepswonen iets voor u is? Op...
19nov

Raadscommissie MO

De agenda en bijbehorende stukken zijn nog niet beschikbaar.
25nov

Raadsinformatieavond Ruimte

Bekijk hier de agenda en bijbehorende stukken.
26nov

Evenementen bij mij in de buurt

Voor welke evenementen is bij mij in de buurt een evenementenvergunning aangevraagd of verleend? Dit kunt u zien in het document Overzicht evenementen 2019 (pdf, 34Kb). Elke week wordt een actuele versie van dit overzicht geplaatst. Deze lijst heeft een informatief karakter. Dat betekent dat u geen bezwaar kunt maken of beroep kunt instellen.

Deze evenementenlijst geeft een overzicht van:

• reeds verleende evenementenvergunningen
  • aangevraagde evenementenvergunningen
  • meldingen voor kleine evenementen
  • meldingen gebruik voor evenementenvergunning voor onbepaalde tijd