Inloopspreekuur college van burgemeester en wethouders

Tijdens het maandelijkse inloopspreekuur van het college van burgemeester en wethouders kunt u ieder gewenst onderwerp aankaarten bij een individueel collegelid. Een afspraak maken is niet nodig.
21jan

Agenda welstandscommissie

De welstandscommissie beoordeelt aangevraagde omgevingsvergunningen in een openbare vergadering. Bekijk de agenda (pdf 18kb)
22jan

Raadsvergadering

Bekijk hier de agenda en bijbehorende stukken
22jan

Jongerenraad

Bekijk hier de agenda en bijbehorende stukken.
24jan

Westlandse Sportgala

Het sportgala is een openbare aangelegenheid. Vanaf 7 januari kunt u zich aanmelden om bij dit evenement aanwezig te zijn.
31jan

Raadscommissie MO

De agenda en bijbehorende stukken zijn nog niet beschikbaar.
04feb

Evenementen bij mij in de buurt

Voor welke evenementen is bij mij in de buurt een evenementenvergunning aangevraagd of verleend? Dit kunt u zien in het document Overzicht evenementen 2018 (pdf 32Kb). Elke week wordt een actuele versie van dit overzicht geplaatst. Deze lijst heeft een informatief karakter. Dat betekent dat u geen bezwaar kunt maken of beroep kunt instellen.

Deze evenementenlijst geeft een overzicht van:

• reeds verleende evenementenvergunningen
  • aangevraagde evenementenvergunningen
  • meldingen voor kleine evenementen
  • meldingen gebruik voor evenementenvergunning voor onbepaalde tijd