Bijzondere raadsvergadering

Agenda Bekijk hier de agenda en bijbehorende stukken. Buitengewone raadsvergadering burgemeesterswisseling De buitengewone raadsvergadering ter gelegenheid van de installatie en be√ędiging van de nieuwe burgemeester, de heer Bouke Arends, vindt plaats op dinsdag 18 december 2018 om 19.30 uur....
18dec

Nieuwjaarsreceptie

De nieuwjaarreceptie van de gemeente Westland is openbaar. Inwoners krijgen de gelegenheid om elkaar en het gemeentebestuur een gelukkig nieuwjaar te wensen.
02jan

Raadscommissie MO

De agenda en stukken zijn nog niet beschikbaar.
07jan

Hoorzitting raadscommissie Ruimte

De agenda en bijbehorende stukken zijn nog niet beschikbaar.
08jan

Raadscommissie Ruimte

De agenda en bijbehorende stukken zijn nog niet beschikbaar.
08jan

Raadsinformatieavond (RIA) EFO

Bekijk hier de agenda en stukken.
09jan

Evenementen bij mij in de buurt

Voor welke evenementen is bij mij in de buurt een evenementenvergunning aangevraagd of verleend? Dit kunt u zien in het document Overzicht evenementen 2018 (pdf 32Kb). Elke week wordt een actuele versie van dit overzicht geplaatst. Deze lijst heeft een informatief karakter. Dat betekent dat u geen bezwaar kunt maken of beroep kunt instellen.

Deze evenementenlijst geeft een overzicht van:

• reeds verleende evenementenvergunningen
  • aangevraagde evenementenvergunningen
  • meldingen voor kleine evenementen
  • meldingen gebruik voor evenementenvergunning voor onbepaalde tijd