Bedrijventerreinen

Bent u op zoek naar een plek voor uw bedrijf? In Westland zijn verschillende terreinen voor bedrijven waar u terecht kunt. Op deze pagina vindt u informatie over drie van deze terreinen. 

ABC Westland 

ABC Westland Agri & Food is een bedrijvenpark in het hart van het Westland. Het ligt dicht bij de Rotterdamse haven waar alle belangrijke bedrijven in de agri & food sector zitten. Denk aan import- en exportbedrijven, sorteerbedrijven, pakstations, transporteurs, koelhuizen, telersverenigingen, dienstverlenende bedrijven en binnenkort ook een groothandelscentrum voor de detailhandel en horeca. Van productie en import tot het eindproduct voor de consument. 

Initiatiefnemer ABC Westland gebiedsontwikkeling heeft de wens het bestaande bedrijventerrein uit te breiden. Om dit mogelijk te maken is het nodig het bestemmingsplan aan te passen van agrarisch glastuinbouw naar bedrijventerrein. Wij werken mee aan deze ontwikkeling door het bestemmingsplan te wijzigen.

Honderdland

Honderdland is ongeveer 100 hectare groot. Het ligt aan het begin van Westland, aan de rijksweg A20 en naast de bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Bedrijven met een goede naam zoals Greenpack, Nature’s Pride, Cool Control, LBP en Quality Queen zitten in Honderdland. Er zitten op Honderdland ook bedrijven in kennis en logistiek. 

Royal FloraHolland 

Royal Flora Holland is de grootste dienstverlener in de internationale sierteelt. Het is mogelijk ruimte op het terrein van de veiling te huren of te kopen. De ruimten voor bedrijven zijn direct verbonden met of liggen vlak bij de gebouwen van de veiling.