Zalenverhuur (makelpunt)

Bent u op zoek naar een gymzaal, ruimte om binnen te sporten of naar een ruimte voor een lezing, vergadering of bijeenkomst? Westland heeft Makelpunt Westland. Dat is een website waar vraag en aanbod voor beschikbare ruimten samenkomen. Verenigingen met beschikbare ruimten voor cultureel maatschappelijke activiteiten kunnen deze gratis op deze website aanbieden. U kunt een zaal alleen online reserveren via Makelpunt Westland.

Hoe werkt het? 

Via Makelpunt Westland kunnen bedrijven, maatschappelijke instellingen en personen hun beschikbare ruimte(n) aanbieden. Daarbij kunnen zij informatie toevoegen zoals de grootte van de ruimte, het tijdstip waarop de ruimte beschikbaar is en welke voorzieningen er zijn (bijvoorbeeld een keukentje).

Bij dezelfde website kunnen organisaties en iemand die een ruimte zoekt terecht. Zij kunnen het aanbod bekijken en lezen voor welke activiteit de ruimte verhuurd mag worden. Gemeentelijke ruimtes worden niet verhuurd voor verjaardagen, feestjes of andere vieringen. Eten en drinken zijn niet toegestaan in onze ruimtes (zie algemene voorwaarden op de website van Makelpunt Westland.

Organisaties en iemand die een ruimte zoekt, kunnen een oproep op een ‘prikbord’ plaatsen. Op deze manier komen vraag en aanbod snel en eenvoudig bij elkaar. 

Contact 

Zoekt u een ruimte voor een activiteit? Neem dan contact op met de aanbieder of laat een zoekvraag achter op de website van Makelpunt Westland voor de aanbieder.

Voor inhoudelijke vragen over de Gemeentelijke ruimtes (gymzalen en maatschappelijke ruimte in beheer van de gemeente) kunt u mailen naar 
[email protected] of bellen op 14 0174