Christa Starrenburg-Plomp

Gefeliciteerd en een warm welkom.

Graag stel ik me even aan jullie voor: ik ben Christa Starrenburg-Plomp, geboren in 1966 en ik ben sinds 1992 getrouwd met Marcel. In 1995 ben ik moeder geworden van dochter Jill. Geboren en getogen in Honselersdijk, grootgebracht en opgegroeid in een warm nest en kappersfamilie.

Op dit moment heb ik ruim 30 jaar ervaring in dit mooie diverse vak, waarvoor ik buiten het salon werk om heb meegewerkt aan fotoshoots, shows, en trainingen door het hele land. Dit zou niet kunnen als je geen mensen-mens bent, je niet kan inleven in anderen en geen creativiteit bezit.

Na vele jaren bruiden van de meest mooie kapsels te hebben voorzien, ben ik in december 2013 beëdigd tot Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand en kan ik vanaf dan de bruidsparen en hun naasten toespreken vanaf de andere kant van de stoel.

Vanaf het eerste huwelijk tot aan je laatst gesloten huwelijk, blijft het kriebelen want elk huwelijk is een nieuwe en unieke ervaring met net zulke unieke mensen. Dat ik hier onderdeel van uit mag maken en bij mag dragen aan één van de mooiste dagen van jullie leven vind ik heel bijzonder!

Het contact met de diversiteit aan mensen is met de paplepel ingegoten; communiceren en luisteren zijn een must. Het lijkt mij fantastisch om met jullie tot een open en interactieve ceremonie te komen, waarin ruimte is voor al jullie wensen, zodat jullie terug kunnen kijken op een onvergetelijke dag.

Ik kijk er naar uit, jullie ook?

Bekijk ook de video van Christa Starrenburg - Plomp