Elian van der Voort

Hallo,

Ik ben Elian van der Voort (1967) geboren en getogen in Westland. Ik ben sinds 1996 getrouwd met Hans , wij hebben 3 kinderen en wonen met z’n vijven aan de kust in Monster.

Ik ben werkzaam bij gemeente Westland als adviseur Kabinetszaken en Representatie, in die rol organiseer ik gemeentelijke evenementen en representatieve optredens van het college. Daarnaast adviseer ik over onderscheidingen en schrijf speeches voor bijeenkomsten en uitreikingen. Gastvrijheid speelt hierbij een belangrijke rol.

In mei 2023 ben in beëdigd tot Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, een eervolle nevenfunctie. Ik vind het leuk om samen met het bruidspaar te komen tot een persoonlijke huwelijksvoltrekking, waarbij ik het officiële ‘jawoord’ niet uit het oog verlies. Om tot een persoonlijke toespraak te komen kom ik graag een maand vooraf bij jullie op bezoek om de wensen te bespreken, te bepalen in welke sfeer jullie de huwelijksdag willen vieren en vooral om er een onvergetelijke dag van te maken.

Ik geloof in de LIEFDE en ik vind het bijzonder dat ik als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand jullie liefde officieel mag maken op die speciale dag.

Ik ben alle dagen beschikbaar voor een huwelijksvoltrekking of geregistreerd partnerschap.