Henk Mes

Bruidspaar, graag wil ik jullie van harte gelukwensen met jullie voorgenomen huwelijk. De voorbereidingen voor deze belangrijke dag in jullie leven vragen ongetwijfeld veel aandacht. Over enige tijd zeggen jullie officieel tegen elkaar: “één en één” = SAMEN!

Mijn naam is Henk Mes. Sinds 1978 was ik verbonden als docent aardrijkskunde aan de ISW havo/vwo in ’s-Gravenzande/Monster. In deze lange periode heb ik een generatie gezinnen en families leren kennen en de kinderen van veel “oud-leerlingen” waren in de klas de boodschapper van “u krijgt de groeten van mijn moeder/van mijn vader”.

Sinds een aantal jaren geniet ik van mijn pensioen.

Ik ervaar de functie van “buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand” als een bijzondere eer. Na mijn beëdiging door de rechter in oktober 2010 mag ik deze taak nu uitoefenen.

Als BABS verbind ik graag op eigen wijze het huwelijk tussen mensen, die voor elkaar kiezen; een “leven-lang”. De wensen van jullie als bruidspaar zijn daarbij het uitgangspunt, want het is “jullie trouwdag”!
Graag wil ik op jullie dag daarbij betrokken zijn om kleur te geven aan jullie ideeën.

Ik wens jullie in ieder geval een hele fijne dag toe en ik hoop, dat jullie ontzettend lang met veel voldoening aan jullie huwelijksdag mogen terugdenken.