Karin Zegveld- van Dijk

Jullie hebben besloten om te gaan trouwen of een partnerschap registratie te sluiten,  gefeliciteerd!  Er breekt een tijd aan van plannen, organiseren en keuzes maken.  Een trouwambtenaar kiezen staat ook op jullie ‘to do’ lijstje.

Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) ben ik sinds 2004 werkzaam voor de gemeente Westland (daarvoor vanaf mei 2001 voor de gemeente Monster).  Geboren in 1960, getrouwd met Frans en moeder van twee, inmiddels volwassen, kinderen.

Ik ben behalve als BABS ook nog werkzaam bij Bibliotheek Westland, inzetbaar in alle vestigingen, en hou dan ook erg van lezen, boeken en mensen. Vanaf 1982 ben ik lectrice in de Bartholomeus kerk in Poeldijk, en in die kern heb ik ook ruim 25 jaar amateurtoneel gespeeld.

Kiezen jullie voor mij als jullie trouwambtenaar dan neem ik een week of vier voor jullie huwelijksdatum contact op en maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we jullie wensen en hoor ik graag jullie verhalen over bv. de eerste ontmoeting, het verloop van jullie relatie en hoe een evt. aanzoek is gegaan.

Wat jullie wensen ook zijn, we kunnen alles bespreken, ik sta open voor jullie eigen suggesties. Naar aanleiding van ons gesprek maak ik een zo persoonlijk mogelijke ceremonie, waarin jullie familie en vrienden, jullie zullen  herkennen.

Ieder stel is anders, ieders verhaal is anders: humor, romantiek, ernst, een lach en een traan. Het belangrijkste is dat jullie een mooie dag beleven en de officiële ceremonie helemaal naar jullie wens verloopt, daar werk ik graag aan mee.

Laat jullie grote dag een feestje zijn! Bij die bijzondere gelegenheid, met een officieel moment, is het voor mij iedere keer weer een uitdaging om een steentje te mogen bijdragen en jullie dag tot één van de mooiste van je leven te maken.                                                         

Graag tot ziens!