Mario Cramer

Zoek je een traditionele ambtenaar die een standaard speech voorleest doorspekt met gedichten? Dan zit je hier verkeerd. Wil je een humorvolle, persoonlijke en sprankelende ceremonie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Een spannende tijd breekt nu voor mij aan; gaan jullie voor mij of voor één van mijn fantastische collega’s? Zonder gekheid: de spannendste tijd is natuurlijk voor jullie! Wie mag straks de derde zijn daar bij het altaar? Wie praat de boel aan elkaar terwijl jullie je ogen niet van elkaar kunnen afhouden?

Daar zou zomaar Mario Cramer tegenover jullie kunnen staan, vader van twee prachtige meiden, verzorger van twee knuffelige katten, woonachtig in Vlaardingen en geboren (1985) in Rotterdam. Naast deze prachtige functie van Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand ben ik werkzaam als leesconsulent bij de bibliotheek en passievol theatermaker.

Ik heb wat huwelijken mee mogen maken en dacht dan vaak, dit moet toch leuker kunnen. (Dit was uiteraard niet hier in de gemeente Westland ;)). Het is een prachtige dag die gevierd mag worden en wat mij betreft met een portie humor. We kunnen alle kanten op, niets is mij te gek. Alles om het tot jullie mooiste dag ooit te maken.

Ik maak graag kennis met jullie en vraag graag het spreekwoordelijke hemd van het lijf. Op deze manier kom ik zoveel mogelijk over jullie te weten om er vervolgens voor te zorgen dat we een huwelijksvoltrekking hebben die volledig past bij jullie als prachtige paar.

Wie jullie ook kiezen, het zijn allemaal toppers. Het gaat erom dat jullie samen met jullie geliefden de dag van jullie leven hebben.