Theo Rensink

Ik ben Theo Rensink, bijna 68 jaar, bijna 44 jaar getrouwd maar wel 11 jaar verloofd met Irma, en vader van Maaike en Tijmen. Daarnaast ben ik schoonvader van Stefan en Pauline en opa van Jady en Jax geworden, een verrijking van het leven met een kleindochter en kleinzoon. KONINGSWENS, er is nog een kleinzoon Riv geboren dus ons geluk kan niet op
Ik ben dit jaar 25 jaar buitengewoon ambtenaar van gemeente Westland en doe dit met veel plezier. Het is een hobby want daarnaast ben ik nog  werkzaam in de beveiliging.

Het belang van een geslaagde huwelijksdag begint met het eerste contact op het gemeentehuis. Als u daar goed wordt opgevangen en van de juiste informatie wordt voorzien, dan begint het gewoon lekker. Daarna komt de Babs, die in overleg met u het uurtje 'trouwen' gaat voorbereiden.

Ik ben iemand met een vrolijke noot. Ik kan, als het publiek daarin meewerkt de boel aardig op stelten zetten, maar uiteraard ligt dit aan het bruidspaar en de omstandigheden. Er is altijd een formeel gedeelte, maar daarnaast is het van belang dat u zonder zorgen voor mij zit en dat de zenuwen, die u toch wel heeft, weg zijn voordat u er erg in heeft.

Mocht ik u niet trouwen dan wens ik u toch een geslaagde dag en een gelukkig huwelijk toe.