Tineke van der Knaap

Liefde is slechts een woord,

totdat er iemand voorbij komt

die er betekenis aan geeft…..

 

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap aan!

Dan is er veel te doen en nog veel meer te regelen en daar wil ik jullie graag bij helpen, want als Babs vervul ik één van de mooiste rollen tijdens de (huwelijks)ceremonie.

Voorafgaand aan mijn functie als trouwambtenaar, runde ik Koffiehuis de Hooiberg in ’t Woudt en nu, eveneens in ’t Woudt, een gezellige en gastvrije B&B. Levendig en inspirerend werk: werken met zó veel diverse mensen en dito wensen. Deze ervaring neem ik mee in mijn werk als trouwambtenaar.

In ons kennismakingsgesprek draait alles om jullie. Ik neem ruimschoots de tijd om naar jullie te luisteren en te adviseren.

Jullie verhaal inspireert mij om een persoonlijke toespraak te schrijven en uit te spreken tijdens de huwelijksceremonie; een verhaal dat over jullie samen gaat, een verhaal over jullie onvoorwaardelijke liefde voor elkaar en waarom jullie voor een leven met elkaar kiezen middels het sluiten van het huwelijk dan wel geregistreerd partnerschap. Jullie unieke verhaal met ontroering en humor en dit alles gevat in een ontspannen sfeer.

Dus ja, ik wil graag jullie trouwambtenaar zijn!

Mijn werkwijze licht ik graag toe in ons kennismakingsgesprek.

En geniet vooral van alle voorbereidingen op één van de mooiste dagen van jullie leven.…