Trouwlocaties

Binnen Westland kunt u op iedere locatie die u wenst trouwen of uw partnerschap laten registreren.

Wilt u gratis of met een eenvoudige ceremonie trouwen of  uw partnerschap laten registreren? Dat kan alleen in een spreekkamer op het gemeentehuis.

Wilt u een volledige ceremonie? Dan kunt u kiezen voor het sfeervolle Heilige Geesthofje in Naaldwijk.

Heilige Geest Hofje

De voormalige kapel van het Heilige Geest Hofje in Naaldwijk stamt uit 1600. De trouwzaal is in 1994 gerestaureerd en na de herinrichting van de tuin ziet het geheel er prachtig uit. De sfeervolle kapel biedt plaats aan 60 personen. 

Wilt u alvast een optie?

Wilt u alvast een optie voor het Heilige Geest Hofje? Neem dan contact op via het telefoonnummer 14 0174.

Heeft u in de melding aangegeven in het Heilige Geest Hofje te willen trouwen, dan wordt u binnen 5 werkdagen gebeld. Daarna ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail.

Dag Tijden
Maandag - vrijdag  09.30 - 16.30 uur 
Zaterdag 10.30 - 14.30 uur

Heilige Geest Hofje 7  
2671 HE Naaldwijk  

Voor uw navigatiesysteem voert u in:  
Verdilaan 4, 2671 VX Naaldwijk 

Voor informatie over de beschikbaarheid van trouwlocaties kunt u telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 14 0174.

Andere trouwlocaties

Het gemeentehuis en het Heilige Geesthofje zijn locaties van de gemeente, maar u mag ook een andere locatie in Westland kiezen. Als u de ceremonie bijvoorbeeld wilt houden op dezelfde locatie als waar u uw feest wilt houden. U spreekt de datum en tijd dan af met de eigenaar van de locatie, en geeft dit aan ons door in het formulier Melding voorgenomen huwelijk.

Staat uw gekozen locatie in onderstaande lijst, dan vult u deze locatie in bij uw online melding van voorgenomen huwelijk of partnerschap.

Staat de door u gekozen locatie daar niet tussen, dan vult u het  formulier Aanvraag trouwlocatie (pdf, 111 KB)  in en stuur het mee bij uw online melding van voorgenomen huwelijk of partnerschap.

Op een eigen gekozen locatie wordt geen ondersteuning verleend door een bode van de gemeente.

  • Bij5
  • Oude kerk

  • De Viersprong
  • Zomertijd

  • Moments Beach

  • Burgersdijk
  • De Zwethburch
  • De Rank

  • De Bonte Haas

Let op:  Voor een eigen gekozen locatie betaalt u € 523,00 aan de gemeente. Of u ook nog moet betalen aan de eigenaar van de locatie, dat bespreekt u met de eigenaar van de locatie.