Help mee met Fietsbank Westland

Begin juni vroegen wij inwoners van Westland hun oude fiets in te leveren, om deze fiets een tweede leven te geven. Dit was direct een groot succes! Er zijn meer dan 150 fietsen ingeleverd. Lokale fietsmakers hebben een groot deel van deze fietsen opgeknapt. De opgeknapte fietsen zijn gedoneerd aan inwoners die het nodig hebben.  

Om ook de rest van de fietsen op te kunnen knappen roepen wij Westlandse bedrijven op om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan Fietsbank Westland.

Gunt u ook alle inwoners van Westland een fiets?

Dan kunt u een minimale bijdrage van €500 schenken. Hiermee kunnen wij (ten minste) twee fietsen laten opknappen door lokale fietsenmakers. De fietsen geven wij weg aan inwoners die zelf geen fiets kunnen kopen. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat iedereen die het nodig heeft een fiets krijgt en de voordelen hiervan ervaart. 

Doet u ook mee?

Stuur dan een bericht naar [email protected] en wij helpen u verder! 

ANBI-status

Het is voor uw organisatie goed om te weten dat Overheidsinstanties een ANBI-status hebben. Dit betekent dat de giften aan Gemeente Westland aftrekbaar zijn voor de winst van uw organisatie.