Woonstap Westland – Klaar voor de toekomst!

Past je huis ook de komende jaren nog bij je gezinssamenstelling en leeftijd? Misschien zijn de kinderen (binnenkort) uit huis. Of is je woning te groot geworden. En wat als je over een aantal jaren minder vitaal bent? Wil je verhuizen, maar zie je op tegen de uitdagingen die daarbij horen? Kom dan naar Woonstap Westland op dinsdag 28 mei in het World Horti Centre in Naaldwijk.

Bij Woonstap Westland krijg je een blik op de huidige woonmarkt en praktische tips bij jouw mogelijkheden om toekomstbestendig te (blijven) wonen. Na Woonstap Westland weet je precies wat je kunt verwachten en hoe je alles regelt. Zodat jij nog járen met plezier in het Westland kunt wonen.

Je bent vanaf 18.30 uur van harte welkom in het World Horti Centre

Rob Veenman trapt elk uur af met een talkshow. Hij gaat met (ervarings)deskundigen in gesprek over het zoeken van een huis. Zij delen tal van woontips zodat je klaar bent voor de toekomst. Je kunt zelf kiezen hoe laat je naar de Woonstap Westland komt.

Naast de talkshow kun je bij terecht met al je woonvragen op de informatiemarkt . Deze organisaties zijn aanwezig op de informatiemarkt:

Wij geven inzicht in welke (stimulerende) maatregelen en initiatieven er zijn op het gebied van wonen. Denk aan het woningzoekenderegister nieuwbouwprojecten koop en huur, groepswonen, de blijverslening, Woonnet Haaglanden en de wooncoaches van Vitis.

Ben je nieuwsgierig wat je huidige woning waard is, wil je vrijblijvend advies over het juiste moment van verkoop van de woning of heb je een officiële taxatie nodig? Olsthoorn Makelaars wijst je de weg door het gehele proces naar  een (t)huis dat bij je past. Als grootste nieuwbouwspecialist van de regio informeren we je ook graag over de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten in de omgeving.

De notarissen van Westport Notarissen informeren je over het tekenen van de overeenkomsten én kunnen je meer vertellen over het opstellen van een (levens)testament.

Adviseurs van Rabobank denken graag met je mee om ook straks te wonen zoals jij dat wilt. Ze geven een indicatie af van jouw mogelijkheden en helpen met handige tips en oplossingen om keuzes te maken.

Aanmelden

Ga naar www.woonstapwestland.nl en klik op de oranje button 'bijwonen' om je aan te melden.